Vitalus 088 - 259 259 8

Reanimatie cursus

We verzorgen het praktijkgedeelte van deze cursus in-company, bij u in de buurt of op een van de trainingslocaties. U ontvangt een leerzaam cususboek. Eventueel kunt u de theorie via E-learning doen op ons digitaal platform. De cursus is voor iedereen geschikt om te doen. Het leren bedienen van de AED maakt deel uit van de cursus.

Praktijktraining (ochtend of middag)

U leert tijdens de praktijk een reanimatiesituatie bij een volwassene tijdig te herkennen en ernaar te handelen. U leert wanneer en hoe je moet reanimeren en hoe je een AED gebruikt. Alles wordt stap-voor-stap duidelijk uitgelegd.

E-learning (theorie)

Als u de cursus basale reanimatie (BLS) bij ons volgt kunt u de theorie via e-learning doen. Thuis, op het werk en in uw eigen tempo. U ontvangt van ons een inlogcode en volgt de cursus online. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk.

De cursus is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Daarna volgt u de praktijktraining op een ochtend of middag in uw bedrijf of op een van onze trainingslocaties. Er is ook een koppeling met het register BIG zodat na afloop van de online cursus de accreditatiepunten van het V&VN automatisch worden bijgeschreven in het register.

Accreditatie V&VN:
Studieduur van E-learning: 2 uur
Accreditatiepunten V&VN Kwaliteitsregister: 3

 

Opbouw cursus basale reanimatie:

  • Theorie (lesstof)
  • Kennistoets (vragen over de lesstof)
  • Simulatie (interactief toetsen)

Beschikbare richtlijnen:

– Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).
– European Resuscitation Council (ERC).
– American Heart Association (AHA).

Beschikbare talen:

– Nederlands
– Engels
– Frans

Doelgroep:

– Iedereen

Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!