Vitalus 088 - 259 259 8

 

Theorie E-learning
Praktijk 8 uur
Certificaat BHV certificaat en BHV-pasje
Geldigheid 1 jaar

BHV cursus + E-learning

Stel u heeft weinig tijd en in uw eigen tempo de BHV cursus volgen? Dat kan heel gemakkelijk met de BHV cursus + E-learning. U volgt de BHV theorie op uw computer op het moment dat het u uitkomt, thuis of op het werk. Daarna volgt u de BHV cursus praktijkdag die we verzorgen in uw bedrijf of op een van onze trainingslocaties. Dat scheelt tijd en u kunt zich rustig voorbereiden. Voor groepen tot 10 personen.

BHV cursus theorie E-learning

U volgt de BHV theorie thuis of op het werk op uw computer. U ontvangt van ons een inlogcode van ons digitaal platform en volgt de theorie van de BHV cursus in een aantal uren. Ons lesprogramma is zeer gebruiksvriendelijk. Na het afronden van de BHV theorie online volgt u de praktijkdag van de BHV cursus in-company of op een van onze trainingslocaties. De theorie van de E-learning is ongeveer 3-4 uur.

BHV cursus praktijkdag

Tijdens de praktijkdag verzorgen we in de ochtend de lesmodule spoedeisende- en niet spoedeisende hulp. In het middaggedeelte wordt u geschoold in brandbestrijding, ontruiming en communicatie.

De BHV cursus is inclusief cursus- en trainingsmaterialen, verband- en blusmiddelen en certificaten.

Aantal plaatsen

Maximaal 10 personen voor de praktijkdag.

Onze BHV-instructeurs

De instructeurs zijn gecertificeerd bij het NIBHV, Oranje Kruis en Nederlandse Reanimatie Raad.

BHV-pasje en certificaat

Na het volgen van beide onderdelen; de theorie BHV E-learning + BHV praktijkdag ontvang je een BHV certificaat en BHV pasje. Deze zijn 1 jaar geldig en kun je verlengen door het volgen van de BHV herhaling cursus.

Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!