Vitalus 088 - 259 259 8

BHV cursus basis (1 dag)

Volg onze BHV cursus basis en behaal nu uw BHV diploma in één dag! Train op uw eigen bedrijfslocatie of volg de BHV training op een locatie bij u in de buurt. Ga voor veiligheid en kwaliteit op de werkvloer!  Voor de theorie ontvangt u van ons een BHV cursusboek. Ook bieden wij de mogelijkheid om de theorie te volgen via E-learning op ons digitaal platform. Op uw eigen tempo behandelt u de stof thuis of op het werk.

Als er iets in uw bedrijf gebeurt, dan zorgen de BHV-ers voor veiligheid. Breekt er brand uit? Is een ontruiming nodig? Tijdens de BHV training leren wij uw BHV’ers daar efficiënt en veilig mee om te gaan. Zo zijn zij in staat maatregelen te nemen om letsel en risico zo veel mogelijk te voorkomen en beperken. Wij houden in onze cursus rekening met uw bedrijfssituatie en risico’s. Oftewel, echt maatwerk!

Vraag nu offerte aan >>

Offerte

   
  Cursusduur  1 dag
  Tijd  8:30-16:00 uur
  Certificaat  BHV certificaat
  Geldigheid  1 jaar
  Lesmateriaal  Cursusboek of E-learning
  Arrangement  Lunch, koffie en thee
   Aantal:   6-15 personen
   Prijs:  Offerte

Kies voor kwaliteit, volg onze BHV cursus

Bij Vitalus gaan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom geven alleen zeer deskundige docenten met praktijkervaring onze BHV cursus. Zij zijn gecertificeerd bij het NIBHV, Oranje Kruis, en de Nederlandse Reanimatie Raad. U wilt toch ook dat uw veiligheid goed geregeld is? Vraag dan nu een offerte aan om de cursus op uw locatie te laten verzorgen. Heeft u 1 of 2 bedrijfshulpverleners? Meldt u zich dan eenvoudig aan via de BHV cursusagenda. In de agenda vindt u een overzicht van onze BHV trainingslocaties en de geplande BHV cursussen.

Waarom kiest u voor Vitalus?

  • Aan onze eendaagse BHV cursus basis kan iedereen meedoen. De training vereist geen voorbereiding!
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. Wij bieden maatwerk!
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze BHV cursus kosten zijn inclusief een cursusboek of E-learning en uw BHV certificaat en pasje. Ook een verzorgde lunch is inbegrepen!
  • Na het voltooien van onze training heeft uw een landelijk erkend BHV certificaat en pasje. Beide zijn 1 jaar geldig en kunt u verlengen met onze herhalingscursus.
Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!