Vitalus 088 - 259 259 8

BHV cursus in 1 dag

BHV praktijkdag met cursusboek of E-learning

Heeft u een groep van 5-15 deelnemers? Behaal dan met uw groep het BHV diploma in één dag! De praktijkdag is van 8:30 – 16:00 uur. Voor de theorie ontvangt u het BHV cursusboek of u volgt de theorie online op uw computer met E-learning. U ontvangt van ons de inloggegevens en u doet u de theorie op uw computer, thuis of op het werk, op een moment dat het u uitkomt. Heel gemakkelijk.

Waar kunnen we deze BHV basiscursus voor u verzorgen? Bij u in-company of op een van de trainingslocaties naar keuze. Kies voor een goede cursus tegen een redelijke prijs.

Theorie: cursusboek of E-learning
Praktijkdag: 8 uur
Waar? In-company of op een van de trainingslocaties

Waarom bedrijfshulpverlener?

Als er iets in uw bedrijf gebeurt, dan zorgen de bedrijfshulpverleners voor uw veiligheid, die van uw collega’s en bezoekers. Breekt er brand uit? Is een ontruiming nodig? Tijdens de BHV training leren wij uw BHV’ers daar efficiënt en veilig mee om te gaan. Zo zijn zij in staat maatregelen te nemen om letsel en risico zo veel mogelijk te voorkomen en beperken. In onze cursus houden we rekening met uw bedrijfssituatie en risico’s. Oftewel, echt maatwerk.

Vraag nu offerte aan >>

Offerte:

   
  Cursusduur  1 Praktijkdag + Cursusboek of E-learning
  Tijd  Praktijkdag: 8:30-16:00 uur
  Certificaat  BHV certificaat
  Geldigheid  1 jaar
  Lesmateriaal  Cursusboek of E-learning
  Arrangement  In overleg
   Aantal:  5-15 personen
   Prijs:  Offerte

Kies voor kwaliteit, volg onze BHV cursus

Bij Vitalus gaan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom geven alleen zeer deskundige docenten met praktijkervaring onze BHV cursus. Zij zijn gecertificeerd bij het NIBHV, Oranje Kruis, en de Nederlandse Reanimatie Raad. U wilt toch ook dat uw veiligheid goed geregeld is? Vraag dan nu een offerte aan om de cursus op uw locatie te laten verzorgen. Heeft u 1 of 2 bedrijfshulpverleners? Meldt u zich dan eenvoudig aan via de BHV cursusagenda. In de agenda vindt u een overzicht van onze BHV trainingslocaties en de geplande BHV cursussen.

Waarom kiest u voor Vitalus?

  • Aan onze eendaagse BHV cursus basis kan iedereen meedoen. De training vereist geen voorbereiding!
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. We bieden maatwerk!
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze BHV cursus kosten zijn inclusief een cursusboek of E-learning en uw BHV certificaat. Op de trainingslocatie ook een verzorgde lunch bij inbegrepen!
  • Na het voltooien van onze training heeft uw een landelijk erkend BHV certificaat. Deze is 1 jaar geldig en kunt u verlengen met onze BHV herhalingscursus.
Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!