Vitalus 088 - 259 259 8

BHV Onderwijs

Werkt u op een basisschool, middelbare school, in een zwembad of in de buitenschoolse opvang? Dan hebben wij een lesprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor u en uw collega’s. De cursus verzorgen we op uw locatie of op de trainingslocatie volgens de richtlijnen van het NIBHV. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat.

De benadering en begeleiding van kinderen bij een ongeval is anders dan bij een volwassene. Ook de letsels en ziektebeelden zijn vaak verschillend. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan mogelijke ziektebeelden, veel voorkomende letsels, wat te doen bij brand en hoe het gebouw te ontruimen. Bij een ontruiming zijn communicatie & samenwerking belangrijke aandachtspunten. Een leerzame en praktijkgerichte cursus, toegespitst op uw werksituatie.

Waarom bedrijfshulpverlener?

We leiden uw collega’s op zodat zij deskundige bijstand kunnen verlenen bij een incident en een calamiteit. Denk aan het verlenen van eerste hulp, bestrijding van een beginnende brand, situaties waarbij het gebouw ontruimd moet worden en de onderlinge communicatie.

Cursusboek of E-learning

Voor de theorie ontvangt u het cursusboek. Ook kunt u er voor kiezen om de theorie via E-learning te volgen.  U ontvangt van ons de inloggegevens van ons digitaal platform en u kunt aan de slag. Het E-learningsprogramma bestaat uit 3 modules:

  • Eerste hulp bij kinderen
  • Basale reanimatie van kinderen
  • Brand en ontruimen omgeving kinderen

 

Basiscursus BHV Kind en omgeving

 Cursusduur  2 dagen
 Tijd  8:30-16:00 uur
 Certificaat  NIBHV diploma
 Geldigheid  1 jaar
 Lesmateriaal  Cursusboek of E-learning
 Arrangement  Verzorgde lunch, koffie en thee
 Cursusprijs  Offerte

 

Herhalingscursus BHV Kind en omgeving

 Cursusduur  1 dag
 Tijd  8:30-16:00 uur
 Certificaat  NIBHV certificaat
 Geldigheid  1 jaar
 Lesmateriaal  Les- en trainingsmaterialen
 Arrangement  Lunch, koffie en thee
 Cursusprijs  Offerte

 

Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!