Vitalus 088 - 259 259 8

Over ons

Welkom bij Vitalus, Instituut voor gezond en veilig werken. Vitalus is opgericht in 2005 en gespecialiseerd in gezond en veilig werken.

Als Arbodienstverlener bieden we een breed pakket aan veiligheidscursussen, veiligheidsonderzoeken en veiligheidsproducten voor het realiseren van een gezonde en veilige werkomgeving bij onze klanten. Onze klanten komen uit praktisch alle branches in Nederland; van MKB-bedrijven tot Multinationals.

Vanuit ons kantoor in Utrecht en Groningen zijn we landelijk actief. Vaak verzorgen we onze dienstverlening op locatie bij onze klanten, waaronder het opleiden en trainen van uw medewerkers voor de Arbo-veiligheid en uitvoeren van veiligheidsonderzoeken. Ook hebben we trainingslocaties die we gebruiken voor het verzorgen van onze veiligheidscursussen, waaronder de BHV cursus basis en BHV herhaling cursus. Klanten kunnen daar hun cursisten individueel aanmelden.

Met onze dienstverlening kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. Belangrijke pijlers daarbij zijn kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Heeft u veiligheidsartikelen nodig? Daarvoor kunt u terecht op onze webshop. We geven vrijblijvend advies over alle artikelen.

Voor onze dienstverlening hebben we een uitstekend team van professionals met een brede expertise en jarenlange praktijkervaring. Zij zullen u vakkundig adviseren, opleiden en trainen.

Mensenwerk is voor ons maatwerk!

Contactgegevens:

Vitalus | Groningen         Vitalus | Utrecht   
Barkmolenstraat 201         Hooghiemstraplein 51
9723 DG Groningen          3514 AZ Utrecht

E-mail:   info@vitalus.nl
Internet: www.vitalus.nl