Vitalus 088 - 259 259 8

Over ons

Welkom bij Vitalus, Instituut voor gezond en veilig werken. Vitalus is opgericht in 2005 en gespecialiseerd in gezond en veilig werken.

Wat doen we?
We zijn Arbodienstverlener en bieden een breed scala aan veiligheidscursussen, veiligheidsonderzoeken en veiligheidsproducten voor het realiseren van een gezonde en veilige werkomgeving bij onze klanten door heel Nederland. Onze klanten komen uit praktisch alle branches; van MKB-bedrijven tot Multinationals. We ontzorgen onze klanten zo goed mogelijk op het gebied van de Arbo & veiligheid. In onze opleidingen en dienstverlening staan kwaliteit & innovatie centraal.

Ons team
Voor al onze opleidingen en dienstverlening beschikken we over een uitstekend team van Arbo-professionals met brede expertise en jarenlange praktijkervaring op hun vakgebied. Zij zullen u vakkundig adviseren, opleiden en trainen. Want mensenwerk is voor ons maatwerk.

Trainingen in-company en op diverse trainingslocaties
Vanuit ons kantoor in Utrecht en Groningen werken we landelijk. We verzorgen veel trainingen in-company en bieden klanten tevens de mogelijkheid om hun cursisten individueel aan te melden voor een veiligheidscursus op de verschillende trainingslocaties naar keuze. Dit gaat heel gemakkelijk op onze cursus agenda.

We staan voor no-nonsense en een persoonlijke aanpak
Met een no-nonsense houding en een persoonlijke aanpak kiezen we voor een lange termijn relatie met onze klanten. Kwaliteit & innovatie spelen daar ook een belangrijke rol in.

Contactgegevens

Vitalus | Groningen         Vitalus | Utrecht   
Barkmolenstraat 201         Hooghiemstraplein 51
9723 DG Groningen           3514 AZ Utrecht

E-mail:    info@vitalus.nl
Internet: www.vitalus.nl