Vitalus 088 - 259 259 8

Een goede veiligheidscursus

Veiligheid op de werkvloer begint met een goede veiligheidscursus. Vitalus helpt u bij het opleiden van uw mensen met ons ruime aanbod BHV cursussen en veiligheidstrainingen voor de Arboveiligheid. De cursus kunnen we in-company verzorgen, bij u in de buurt of op onze trainingslocaties.

Wilt u een BHV cursus in Groningen of Friesland? Of liever een BHV cursus in Utrecht of Amsterdam? We zijn al jaren kwaliteitsleverancier van veiligheidstrainingen door heel Nederland en hanteren een hoge kwaliteitsstandaard. We stellen hoge eisen aan onze docenten en onze les- en trainingsmaterialen. De lesprogramma’s worden daarbij zo volledig mogelijk afgestemd op uw bedrijfssituatie.  Mensenwerk blijft voor ons maatwerk.

BHV cursussen

Onze BHV basiscursus leidt werknemers en leidinggevenden op tot bedrijfshulpverleners (BHV’ers). Zij zorgen voor de veiligheid in uw bedrijf. Breekt er brand uit? Is een ontruiming nodig? Door onze BHV cursus weten uw BHV’ers juist te reageren. Bij de training nemen we uw werkomgeving en bedrijfsrisico’s als uitgangspunt en stemmen daar het lesprogramma volledig op af. Het is mogelijk om een tweedaagse of eendaagse BHV cursus basis te volgen. Na het volgen van de training ontvangt u een officieel erkend BHV certificaat en BHV pasje.

Bij een calamiteit wilt u ook dat iemand efficiënt de leiding neemt. Dit is de taak van een ploegleider. Vitalus kan de opleiding voor ploegleider BHV voor u verzorgen. Tijdens de tweedaagse ploegleider BHV basiscursus besteden wij veel aandacht aan de communicatie en coördinatie van uiteenlopende scenario’s. Na afloop ontvangt u het officiële NIBHV certificaat voor Ploegleider BHV. 

Hercertificering. Na het volgen van onze BHV cursussen is uw BHV certificaat één jaar geldig. Onze BHV herhaling cursus frist de kennis en vaardigheden van uw werknemers weer op. Tijdens de praktijkdag zet Vitalus vaak Lotus slachtoffers in om zo realistisch mogelijk te oefenen. Dit zorgt ervoor dat uw BHV’ ers goed getraind blijven. Oefening baart kunst!

E-learning modules

De theorie van onze BHV cursussen kunt u ook online bij ons volgen. Denk bijvoorbeeld aan de BHV cursus e-learning of andere modules zoals brand en ontruimen bij kinderdagverblijven. U behandelt de theorie op uw computer via ons gebruiksvriendelijk digitaal platform. Oefen in uw eigen tempo. Daarna volgt u de praktijkdag op uw eigen bedrijfslocatie. Of op een van onze trainingslocaties bij u in de buurt.

Veiligheidstrainingen voor Arboveiligheid

Andere belangrijke trainingen die wij verzorgen voor de Arboveiligheid vind u hieronder. Ze kunnen in-company verzorgd worden:
Preventiemedewerker;
Brand en ontruimen voor de medewerkers;
Beheerder brandmeldinstallatie.