Vitalus 088 - 259 259 8

BHV cursus in 1 dag

Behaal uw BHV diploma met uw collega’s in één dag

Heeft u 5 deelnemers of meer voor de BHV cursus in 1 dag? Deze BHV cursus praktijkdag verzorgen we op uw locatie of op de trainingslocatie naar keuze.

Voor de theorie van de BHV cursus ontvangt u een cursusboek of volgt u de theorie met onze E-learning BHV module. Heel gemakkelijk! Kies voor een goede BHV cursus in 1 dag tegen een redelijke prijs en van uitstekende kwaliteit.

Vraag nu offerte aan >>

  Certificaat  BHV certificaat
  Cursusduur  1 cursusdag
  Tijd
 08:30 – 16:00 uur
  Geldigheid  1 jaar
  Lesmateriaal  Cursusboek of E-learning
  In-company  Offerte
  Trainingscentrum
 Offerte (incl. lunch, koffie en thee)
  

Waarom bedrijfshulpverleners?
Als er iets in uw bedrijf gebeurt, dan zorgen de bedrijfshulpverleners voor uw veiligheid, die van uw collega’s en bezoekers. Breekt er brand uit? Is een ontruiming nodig? Tijdens de BHV training leren wij uw BHV’ers daar efficiënt en veilig mee om te gaan. Zo zijn zij in staat maatregelen te nemen om letsel en risico zo veel mogelijk te voorkomen en beperken. In onze cursus houden we rekening met uw bedrijfssituatie en risico’s en bieden maatwerk.

Kies voor kwaliteit, volg onze BHV cursus

Bij Vitalus gaan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom geven alleen zeer deskundige docenten met praktijkervaring onze BHV cursus. Zij zijn gecertificeerd bij het NIBHV, Oranje Kruis, en de Nederlandse Reanimatie Raad. U wilt toch ook dat uw veiligheid goed geregeld is? Vraag nu een offerte aan om de cursus op uw locatie te laten verzorgen. Heeft u 1 of 2 bedrijfshulpverleners? Meldt u zich dan eenvoudig aan via onze BHV cursusagenda. In onze cursusagenda vindt u een overzicht met alle geplande BHV cursussen.

Waarom kiest u voor Vitalus?

  • Aan onze eendaagse BHV cursus basis kan iedereen meedoen. De training vereist geen voorbereiding!
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. We bieden maatwerk!
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze BHV cursus kosten zijn inclusief een cursusboek of E-learning en uw BHV certificaat. Op de trainingslocatie ook een verzorgde lunch bij inbegrepen!
  • Na het voltooien van onze training heeft uw een landelijk erkend BHV certificaat. Deze is 1 jaar geldig en kunt u verlengen met onze BHV herhalingscursus.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!