Vitalus 088 - 259 259 8

BHV herhalingscursus

Volg onze BHV herhalingscursus die we verzorgen volgens de landelijke richtlijnen van het NIBHV. U houd uw kennis en vaardigheden als BHV-er op peil. Kies voor kwaliteit bij Vitalus.

Tijdens onze BHV herhalingscursus zetten we vaak Lotus slachtoffers (acteurs) in om realistisch te oefenen. Met 1 of meer deelnemers kunt u zich  aanmelden aan op onze actuele BHV cursusagenda voor de BHV herhalingscursus. Bent u met 5 deelnemers of meer? Dan verzorgen we de BHV herhalingscursus ook op uw locatie of op de trainingslocatie.

Heeft u nog werknemers die de BHV basis cursus moeten volgen? Uw collega’s kunnen we apart opleiden en daarna laten instromen bij de BHV herhalingscursus. Informeer naar de mogelijkheden! 

E-learning
Wilt u de theorie nog eens rustig van tevoren doornemen? Meld u aan voor onze E-learningsmodule. Thuis of op het werk kunt u inloggen op ons digitaal portaal.

Bekijk de cursusagenda    >>

 

   Certificaat  Officieel NIBHV certificaat + pasje
   Cursusduur  1 cursusdag
   Tijd  08:30-16:00 uur
   Geldigheid  1 jaar
   Inclusief
 Alle les- en trainingsmaterialen
   In-company  Offerte
   Trainingscentrum  € 165, – excl. BTW Inc. lunch, koffie en thee

Is een BHV herhaling cursus verplicht?

Na het volgen van een BHV basiscursus is uw diploma één jaar geldig en is het belangrijk om de kennis en vaardigheden van uw BHV-ers op peil te houden, om adequaat te reageren op noodsituaties. Bij Vitalus gaan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vraag een offerte aan om de cursus op uw eigen locatie te laten verzorgen voor groepen vanaf 5 deelnemers. Wilt u 1 of 2 bedrijfshulpverleners aanmelden? Dit kan eenvoudig via onze BHV cursusagenda met een overzicht van alle geplande BHV cursussen. U kunt zich daar individueel of in groepsverband aanmelden voor deze cursus. Bovendien verzorgen wij onze trainingen door heel Nederland.

Waarom kiest u voor Vitalus?

  • Onze eendaagse BHV herhaling cursus is actueel en van hoge kwaliteit. Ook voldoen al onze cursussen aan de huidige wet – en regelgeving.
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. Wij bieden maatwerk!
  • Komen de aangeboden uren niet u uit? Wij verzorgen zelfs herhalingscursussen in de avonduren en het weekend op uw bedrijfslocatie.
  • Na het voltooien van onze training is uw landelijk erkend BHV certificaat weer 1 jaar geldig!
Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan