Vitalus 088 - 259 259 8

Veiligheidsdocumenten

BHV documenten

Voor de bedrijfsveiligheid maken wij voor u de benodigde veiligheidsdocumenten: het bedrijfsnoodplan, het ontruimingsplan, en de ontruimingsplattegronden.  Deze documenten vormen een wezenlijk onderdeel binnen het veiligheidsbeleid van elke organisatie waar mensen werken.

Conform de actuele wet- en regelgeving

Onze veiligheidsdocumenten en tekeningen voldoen ruimschoots aan de huidige wet- en regelgeving en zijn van hoge kwaliteit met een gunstige prijsstelling. Nieuwe trends en ontwikkelingen worden bijgehouden en doorgevoerd. Bijvoorbeeld het gebruik van nieuwe internationale veiligheidssymbolen in onze ontruimingsplattegronden en bouwtekeningen. Met onze jarenlange ervaring maken we een vertaalslag naar uw praktijksituatie en leveren maatwerk. Advies is altijd vrijblijvend. Vitalus is marktleider op dit gebied.

De Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E) kunt u laten uitvoeren door onze veiligheidskundigen. U bent daarbij verzekerd van kwaliteit.

Onderstaand vind u een korte samenvatting.

BHV-workflow

1) Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)

De risico’s in uw organisatie worden in kaart gebracht en een plan van aanpak wordt geschreven.

2) Bedrijfsnoodplan

Met het bedrijfsnoodplan beschikt u een onmisbaar document waarin de taken en procedures staan beschreven voor de bedrijfshulpverleners BHV-ers, medewerkers en het management wat men moet doen bij een noodsituatie.

3) Ontruimingsplan

In het ontruimingsplan staat beschreven hoe er wordt ontruimd tijdens een calamiteit, bijvoorbeeld bij brand. Het ontruimingsplan is onderdeel van het bedrijfsnoodplan. Geschreven conform de nieuwste norm NEN 8112-2017.

4) Ontruimingsplattegronden

Ontruimingsplattegronden zijn tekeningen op A3 formaat die op strategische plaatsen in het gebouw worden geplaatst. Het personeel en bezoekers worden op deze manier geinformeerd hoe men het gebouw bij een noodsituatie moet verlaten. In het kader van de brandveiligheid dienen deze tekeningen in het gebouw aanwezig te zijn.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!