Vitalus 088 - 259 259 8

 

 

Een ontruimingsplan binnen handbereik voor de brandweer en BHV-ers bij een calamiteit .

Ontruimingsplan

Het ontruimingsplan wordt door ons opgesteld volgens de nieuwste NEN-norm NEN 8112-2017. Het plan vormt een onderdeel van het bedrijfsnoodplan en is belangrijk voor de bedrijfshulpverleners en de brandweer bij een calamiteit. We schrijven voor u een kort en bondig plan.

Waarom een ontruimingsplan?
Bij brand in een gebouw ontstaat al snel een levensbedreigende situatie, vooral door de grote rook- en hitteontwikkeling. Het ontruimingsplan richt zich daarbij specifiek op één activiteit: het in veiligheid brengen van mensen in een noodsituatie. In ons plan worden nauwkeurig de taken en verantwoordelijkheden van de bedrijfshulpverleners, medewerkers en management beschreven wat betreft de melding, de alarmering en onderlinge communicatie tijdens een calamiteit.

Bestaande plan actualiseren of nieuw plan?
We kunnen het huidige plan voor u actualiseren of een nieuw plan voor u schrijven. Met onze jarenlange ervaring maken we een vertaalslag naar uw praktijksituatie en leveren maatwerk. Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service. Vitalus is marktleider op dit gebied.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!