Vitalus 088 - 259 259 8

Over ons

Vitalus is opgericht in 2005 en gespecialiseerd in gezond en veilig werken.

Onze dienstverlening
We verzorgen een breed pakket aan veiligheidscursussen, veiligheidsdocumenten en onderzoeken voor het realiseren van een gezonde en veilige werkomgeving bij onze klanten door heel Nederland. In onze opleidingen en dienstverlening staan kwaliteit & innovatie centraal.

Ons team
Vanuit de locaties Utrecht en Groningen werken we met een team van Arbo-professionals met een brede expertise en jarenlange praktijkervaring op hun vakgebied. Zij zullen u vakkundig adviseren, opleiden en trainen. Want mensenwerk is voor ons maatwerk.

Dienstverlening en trainingen in-company en trainingslocaties
Veel van onze dienstverlening en trainingen verzorgen we in-company. Dat biedt als voordeel dat we maatwerk kunnen leveren voor uw werkomgeving.

Onze werkwijze
Vaak gaat het eerst om het verzamelen van informatie. Vervolgens maken we een plan van aanpak. Of we stellen een lesprogramma voor u samen als het gaat om een BHV cursus op uw locatie. Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. En conform de huidige NEN-normen, zodat het altijd voldoet aan de Arbowetgeving. Vraag vrijblijvend een offerte.

Contactgegevens

Vitalus | Groningen
Leonard Springerlaan 3
9727 KB Groningen

E-mail:    info@vitalus.nl
Internet: www.vitalus.nl

Vitalus | Utrecht
Computerweg 22
3542 DR Utrecht

E-mail:    info@vitalus.nl
Internet: www.vitalus.nl