Vitalus 088 - 259 259 8

BHV herhaling cursus

Volg onze BHV herhalingscursus volgens de landelijke richtlijnen van het NIBHV en houd de vaardigheden van uw bedrijfshulpverlener(s) op peil. Zo kunnen ze effectief reageren in een noodsituatie. Tijdens deze BHV praktijkdag zetten we vaak Lotus slachtoffers (acteurs) in om zo realistisch mogelijk te oefenen. Ga voor kwaliteit en veiligheid bij Vitalus.

We verzorgen de BHV herhalingscursus bij u in-company (vanaf 5 deelnemers) of op een van de trainingslocaties naar keuze. Onze lesprogramma’s worden afgestemd op uw groep en uw bedrijfsomgeving. Heeft u nog werknemers die de BHV basis cursus moeten volgen en daarna mee doen met de BHV herhaling groep? Dat is mogelijk. Deze collega’s kunnen we apart opleiden en daarna laten instromen bij de BHV herhalingscursus. Informeer naar de mogelijkheden! 

Online theorie
Wilt u de theorie van deze cursus nog eens rustig van tevoren doornemen? Dat kan heel gemakkelijk met onze online cursussen (e-learning). Thuis of op het werk kunt u inloggen op ons digitaal portaal. De theorie krijgt u met praktijksituaties in tekst en filmpjes duidelijk uitgelegd. Informeer naar de mogelijkheden

Ga naar cursusagenda    >>

 

   Certificaat  Officieel NIBHV certificaat + pasje
   Cursusduur  1 cursusdag
   Tijd  8:30-16:00 uur
   Geldigheid  1 jaar
   Inclusief
 Alle les- en trainingsmaterialen
   In-company  Offerte
   Op trainingslocatie  € 165, – excl. BTW
   Arrangement  Verzorgde lunch, koffie en thee

Is een BHV herhaling cursus verplicht?

Na het volgen van een BHV basiscursus is uw diploma één jaar geldig en blijft het belangrijk om de kennis en vaardigheden van uw BHV-ers op peil te houden. Bij Vitalus gaan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vraag een offerte aan om de cursus op uw eigen locatie te laten verzorgen voor groepen vanaf 5 deelnemers. Wilt u 1 of 2 bedrijfshulpverleners aanmelden? Dit kan eenvoudig via onze BHV cursusagenda met een overzicht van alle geplande BHV cursussen. U kunt zich daar individueel of in groepsverband aanmelden voor deze cursus. Bovendien verzorgen wij onze trainingen door heel Nederland.

Waarom kiest u voor Vitalus?

  • Onze eendaagse BHV herhaling cursus is actueel en van hoge kwaliteit. Ook voldoen al onze cursussen aan de huidige wet – en regelgeving.
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. Wij bieden maatwerk!
  • Komen de aangeboden uren niet u uit? Wij verzorgen zelfs herhalingscursussen in de avonduren en het weekend op uw bedrijfslocatie.
  • Na het voltooien van onze training is uw landelijk erkend BHV certificaat weer 1 jaar geldig!
Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!