Vitalus 088 - 259 259 8

BHV herhaling cursus

Volg onze BHV herhalingscursus volgens de landelijke richtlijnen van het NIBHV en houdt de vaardigheden van uw bedrijfshulpverlener(s) op peil. Zo kunnen zij effectief reageren tijdens een noodsituatie. Ga daarom voor kwaliteit en veiligheid op de werkvloer.

Volg de BHV herhalingscursus in-company, bij u in de buurt of op een van de trainingslocaties naar keuze. Onze lesprogramma’s worden volledig afgestemd op de groep en uw bedrijfsomgeving. Tijdens deze BHV praktijkdag zetten we vaak Lotus slachtoffers in. Op deze manier maken wij onze oefeningen zo realistisch mogelijk. De BHV herhalingscursus zorgt ervoor dat uw mensen getraind blijven.

Heeft u nog werknemers die de BHV basis moeten volgen en daarna mee doen met de BHV herhaling groep? Dat is mogelijk. Deze collega’s kunnen we apart opleiden en daarna laten instromen bij de BHV herhaling. Vraag naar de mogelijkheden! 

E-learning

Wilt u de theorie van deze cursus nog eens rustig van tevoren doornemen? Dat kan heel gemakkelijk met onze moderne E-learningsmodules. De theorie krijgt u met praktijksituaties in tekst en filmpjes uitgelegd. Vraag naar de mogelijkheden! 

Ga naar cursusagenda >>

 Cursusprijs: € 165,-

   
   Cursusduur  1 dag
   Tijd  8:30-16:00 uur
   Certificaat  NIBHV certificaat
   Geldigheid  1 jaar
   Lesmateriaal  Les- en trainingsmaterialen
   Arrangement  Lunch, koffie en thee
   Cursusprijs:  € 165, – excl. BTW op trainingslocatie

Is een BHV herhaling cursus verplicht?

Na het volgen van een BHV basiscursus is uw diploma één jaar geldig. Daarna is een BHV herhaling noodzakelijk om de kennis en vaardigheden weer op te frissen. Tijdens de herhaling BHV worden ook de nieuwe trends en ontwikkelingen met u doorgenomen. Bij Vitalus gaan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom voldoen onze cursussen aan de huidige wet- en regelgeving. Ook hebben onze zeer deskundige docenten veel praktijkervaring. Daarnaast zijn zij gecertificeerd bij het NIBHV, Oranje Kruis, en de Nederlandse Reanimatie Raad. U wilt toch ook dat uw veiligheid goed geregeld is?

Vraag een offerte aan om de cursus op uw eigen locatie te laten verzorgen. Wilt u 1 of 2 bedrijfshulpverleners aanmelden? Dit kan eenvoudig via de BHV cursusagenda met een overzicht van onze geplande BHV herhaling cursussen. U kunt zich daar individueel of in groepsverband aanmelden voor deze cursus. Bovendien verzorgen wij onze trainingen door heel Nederland.

Waarom kiest u voor Vitalus?

  • Onze eendaagse BHV herhaling cursus is actueel en van hoge kwaliteit. Ook voldoen al onze cursussen aan de huidige wet – en regelgeving.
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. Wij bieden maatwerk!
  • Komen de aangeboden uren niet u uit? Wij verzorgen zelfs herhalingscursussen in de avonduren en het weekend op uw bedrijfslocatie.
  • Na het voltooien van onze training is uw landelijk erkend BHV certificaat weer 1 jaar geldig!
Vraag direct een offerte aan

Reserveer direct uw cursus via onze cursusagenda
of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!